Minden Párizsban kezdődött - könyvajánló és Kiadói rukk

covers_394582.jpg
"Amelyik utat nem választjuk, mindig kísérteni fog"

Kíváncsi vagy, miből lehet lánykérés az Eiffel-torony tetején?
Például abból, ha sok évvel azelőtt egy kislány azt mondja a mellé ültetett kisfiúnak: bármikor elveheted az eper ízű radíromat, mert tetszenek a pöttyök az arcodon.
Ugyanez a kislány felnőtt nő korában, ugyanaz a kisfiú férfikorában ott áll az Eiffel-torony tetején, és a fiú - irgalmatlanul cidrizve a választól - megkérdezi a lányt, hozzá megy-e feleségül.

Az elhangzott választ kell, hogy kiemeljem? Persze, hogy nem kapott kosarat a fiú.

Katy és Michael a két fiatal neve.

A leánykérés tehát abszolválva, jöhetnek a tervek az eljegyzésre, esküvőre! Ami eddig csak kettőjükre tartozott, hirtelen kirobban az ismerősök, munkatársak, rokonok szintjére, és természetesen mindenki jobban tudja, mit akarhat a fiatal pár a nagy napon.

Az eseményekkel kapcsolatban mások gondjaival, kínjaival is szembesít az író: ahogy ez szokott lenni, a közel tökéletesség máza alatt mindenkinek van valami az életében, ami éppen nem stimmel. Például Katy legjobb barátnője, Leila azon görcsöl, hogy a háta közepére sem hiányzik a fiatal pár egybekelésével kapcsolatos örömteli szervezkedés, de nem teheti meg velük, hogy saját problémáit erre kivetítve, elrontsa mindenki hangulatát.

jftketl5.jpg    A szerző, Cathy Kelly

Pedig ez nem is olyan egyszerű a nagy készülődés közepette!

Leilát, a fent már említett barátnőt csúnyán cserbenhagyta a férje, és éppen összetört szívét ragasztgatja össze.
A másik szereplő fiatal özvegyként először mer a haláleset után szerelemre gondolni, de mintha az egész világ összeesküdött volna ellene.
A harmadik elvált asszony, aki hosszú évek különélése után egyre szimpatikusabbnak látja volt férjét.
Ki érti ezt?

Kövesd nyomon egy meleg, humoros, megértéssel teli regény mindennapokra való, mégsem mindennapi megoldásait búra, bajra, problémára egyaránt. A szereplők legnagyobb kihívása a szembenézés önmagukkal és múltjukkal. Fel kell fedezniük, hogy szinte minden helyzetből van kiút és talpra állás.

A könyvben követhető cselekmény egyszerre szórakoztat és elbűvöl, akár egy mese. "Olyan, mint egy jóízű pletykálkodás a legjobb barátnőnkkel." (Marian Keyes)

A regény a Cartaphilus Kiadó gondozásában jelent meg. A kötetet az Alexandra Kiadócsoport bocsátotta rendelkezésünkre recenziós céllal, amely lehetőséget itt is köszönjük.

Most a tiéd lehet ez a könyv INGYEN! Kattints a lenti képre.

covers_394582.jpg














 

A szerzőről a kép forrása itt található.